Импланология
Имплантите са чудесно решение за възстановяване на зъбни редици, с което да се запази здравето на челюстите и да се постигне перфектната усмивка.
Те се поставят в костта на мястото на липсващите зъби, с което да спомогнат функцията и естетиката на съзъбието.
След поставянето на импланта, костта се интегрира към него. Този процес продължава около 3 месеца. По време на оздравителния период, зъбният имплант е покрит от венец, за да бъде предпазен от инфектиране. Когато завърши процесът на вкостяване, имплантът се „натоварва“ със зъб – под формата на корона. Зъбният имплант поема дъвкателното натоварване и го пренася към костта, имитирайки естествен зъб.
Ендодонтия
Ендодонтия, или лечение на кореновите канали, е процедура необходима, когато пулпата на зъба е инфектирана, или когато инфекцията е извън нея, в костта (гранулом или киста).
При ендодонтска процедура, възпалената пулпа се отстранява. Каналите на зъба прецизно се почистват и внимателно се оформя вътрешната им повърхност. Следва запълване и запечатване на зъба, с което се възстановяват неговите функции.
За постигане на дългосрочно и надеждно решение на проблема, се работи под увеличение с дентален микроскоп, което дава възможност за по-точна и качествена работа.
Протетика
Протетиката цели възстановяване на дефекти в зъбните редици. Липсата дори на един зъб в устната кухина, може да доведе до нарушения във функцията на дъвкателния апарат и промяна на лицевата симетрия. Целта на лечението, чрез протезиране, е да се възстанови, не само дъвкателната и говорна функция, а също така и естетичния вид на съзъбието.
Ортодонтия
Чрез поставянето на брекети или прозрачни шини за зъби, значително се подобрява качеството на живот, тъй като се повлиява, не само естетиката на усмивката, а и цялостното здраве. Подредените зъби, често са най-ефективното и подходящо решение, на много стоматологични проблеми, които са се появили във времето. Неправилното функциониране на зъбите и невъзможността за ефективно поддържане на добра устна хигиена, често е вследствие на неподредени зъби.
Естетика

Бондинг
Бондингът е естетично изграждане на предни зъби, което много наподобява фасети. За него се използват съвременни композити и техники, което гарантира най-високо ниво на изпълнение и здравина на зъбите.
Голямото предимство е еднократното посещение за процедурата и щадящото оформяне.
Фасети
Фасетите са един от най-сигурните и бързи начини, да се сдобиете със сияйната усмивка, за която сте мечтали. Тези порцеланови пластинки се залепват върху предната повърхност на зъба.
Филъри
Свежестта и гладкостта на кожата ни се дължи на естествено произведената, от телата ни хиалуронова киселина. С напредването на възрастта обаче, производството на тази киселина се забавя значително, което води до появата на бръчки и по-уморен вид на кожата.
С помощта на филърите, кожата възвръща своята свежест, здравина и еластичност – бръчките изчезват, а тонът на кожата се озарява.

Нека, заедно открием най-подходящата естетична процедура за Вас, очакваме Ви!

Пародонтология
Едни от най-честите хронични процеси, които протичат без особена симптоматика, са заболяванията на венците и пародонта. Основната причина за този тип заболявания , са микроорганизмите в зъбната плака, която се образува по повърхностите на зъбите над и под венеца. Тези микроорганизми увреждат венеца и подлежащата кост, и по този начин причиняват пародонтит.